Också hackad!

God söndagmorgon!

Jag har just läst VK och i Hans-Inges blogg om att Kristdemokraterna hemsida är hackad. Jag är också hackad på ett helt annat sätt!

I går var jag och lagade mat på Missionskyrkans tonårsläger på Pengsjögården.Det blev kokt lite väl  mycket makaroner till en lunchlåda så det tog jag hem för att kasta på komposten, men kvällen var sen och jag ställde grytan på bron. Idag på morgonen var det ett himla liv på bron! Skatorna hade hittat grytan! Dom ger sig inte utan ska till grytan, de skramlar i locket, de lämnar sin spillning och de skriker! Det känns verkligen som mitt paradis är "hackat!. Jag har en känsla av skatorna har långt och bra minne. Kommer jag någonsin att få ha min mat ifred eftersom jag ofta ställer ut den på kylning just på detta  ställe? Jag anar det värsta!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.