Paint panic

Jag älskar paint, det är så simpelt. Många tecknare väljer att spexa med photoshop. Men för att använda paint måste man ha skills (här påstår jag givetvist inte att jag skulle ha det). 

Iallafall så tänkte jag posta lite gamla alster jag gjort på paint, utan ritbord och ibland med och ibland utan datamus. Var snäll och försök inte sno bilderna och göra dom till era egna för då kommer guds vrede att falla över er. Och min. Jag menar, har inte era mammor sagt att finska kvinnor har ett djävulskt temperament?


Rubi-Rubi I


Kara-Resu I


Neko-Chan


Plåstersystrarna


BLIP POP LAND – Pacman is a whore

Etiketter: , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.