Åskan slog visst ner

Min rädsla hade varit befogad igår när jag var på jobbet och hörde att åskan gick. Visste att jag slagit på strömmen igen på morgonen eftersom jag betalade en räkning på datorn. Försökte ringa hem till mamma så att dom skulle fara förbi och stänga av allt hemma hos mig. Men då var dom i stan och jag hoppades hoppades att åskan inte skulle slå ner och ta både min dator och min tjusiga stereo.

När jag kom hem var allt intakt och jag kunde andas ut. Men nu pratade jag med min granne när jag kom hem från jobbet och han berättade att vi skulle få en ny tvättmaskin.
"Jasså, har den gått sönder eller?"
"Jamen åskan tog ju den igår."

HALLELUJAH! Åskan slog ner i huset men lät mina dyrgripar vara kvar!

Etiketter:

4 kommentarer

 1. Marie Fagerström

  Hej hej, har följt din blogg ett tag nu, och jag gillar den 🙂 Det är roligt att kunna klicka in på en blogg som inte handlar om politik, sport eller av typen ”tre meningar som berättar hur ypperligt intressant dag jag har haft”…

  Ha det bra och fortsätt för all del med dina inlägg så jag får nåt att läsa ^^

 2. Minna Toivanen

  Svar till Marie Fagerström (2010-07-02 22:51)
  Haha, ja där slåd du samma spik som jag slagit på! Bloggarna på VK är typ mossiga politiker som kastar bajs på varandra, eller så är det Björklöven fans som delar med sig av information som ingen förutom just björklöven fans är intresserade utav. Eller som du säger : ”Tre meningar som berättar hur ypperligt intressant dag jag har haft”. Fast det sistnämnda brukar oftast vara kryptiska inlägg som ingen förutom vederbörande person fattar något av.
  Härligt att man har nåt ”fan”, jag har också varit innne och fluktat på din sida, så keep on going med inlägg och så vidare.
  /Minna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.