Det är en konspiration!

Morr! Som om det inte räckte med att man sovit uruselt, glömde korv stroganof-matlådan hemma så man var tvungen att vända med cykeln halvvägs till jobbet, morgonkaffet smakade tjära så det var bara att hälla ut och göra nytt (dumma nattpersonal) sen får man menstruationssmärtor av sjunde graden och alvedonen verkar vara utbytta till  placebo för jag känner inte att dom ger nån rutten effekt.
Och bara för att underlätta denna dag går personalöverfallslarmet igång. Så det var bara att med darrande ben att släppa allt man hade för händerna och skynda sig till den drabbade avdelningen…för att upptäcka att det var tryckt av misstag. Dubbelmorr! Jaja, vad mer? Satte riskorn i halsen när jag skulle dricka vatten, mycket obehagligt. Hostade nog upp hela lunchen på tangentbordet.

Tjugo minuter har gått av min sabla lunch och jag har ätit färdigt, vad göra? Vad mer kan man göra på sin lunch? Stirra i väggen tills man får börja jobba igen? Personalrummet vill jag inte ens gå in för att låna micron, snacka om deprimerande astmosfär därinne. Kala väggar, proppat med staplade stolar, inga intressanta tidsskrifter, luktar konstigt, skum belysning och vad mer…? Jo. TOMT PÅ MÄNNISKOR! Ingen annan vill ju sitta där och hur roligt är det att spisa själv? Svar negativt. Ska erbjuda chefen att jag kan göra en makeover på en budget på femhundra, och då skulle folk kanske känna att det var trevligt och avkopplande att sitta där. Folk vill inte sitta i en kal tom cell med skum belysning, folk vill känna att det är avkopplande och ombonat! Och vem valde den fula färgen på väggarna? Den är varken grå eller vit den är bara skitful.

Kuriosa: mitt kök går i äppelgrönt och gult, det är grejer det! Usch för vita sterila väggar.

 

Etiketter:

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.