10 minuter från fulhet

"Hur orkar du sminka dig varje morgon?"
"Hur ser du ut utan smink egentligen?"

Jepp, jag sminkar mig varje morgon. Oavsett om jag ska jobba tidigt som cykelbud, ska handla knäckebröd på Ica fem minuter innan stängningsdags eller bara sitta på föreläsningar hela dagen. Varför? 1, det tar inte lång tid att se betydligt fräschare ut, man inte bara ser fräschare. Man känner sig mycket fräschare. 2, jag ser ut såhär. Att ha smink är en del av mitt utseende. Och visst kan jag gå utan smink utanför dörren, men det skulle vara som att gå utan bh – det funkar men man känner sig rätt så naken.
 

Bilder tagna med min kassa 2.0 mobilkamera utan blixt, håll till godo och hoppas ni inte blir allt för förskräckta. Jag hade ingen klocka medans jag sminkade mig, men jag hörde på halva "Ghost of the navigator" och hela "Brave new world" så det blir cirka tio minuter.

Slutsats: folk som säger att dom inte har tid med att sminka sig varje morgon måste antingen ljuga eller så är dom extremt långsamma. Tack och adjö!

Etiketter: , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Frugan

    Jag brukade inte ha tid att sminkade mig när jag hade praktik tidigare, men då steg jag upp 8.35 och min buss gick 8.38.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.