Om mitt liv var en serie


Scen ur mitt liv, del 19
"Svenska skolungdomar är allmänbildade"

Tyvärr är diskussionen hämtat från det verkliga livet!

Copyright mig eller nåt

Såhär kunde en vanlig skoldag se ut för mig, ungdomar idag är verkligen ett klipskt släkte! Engagerade och intresserade av sin omgivning är dom allt (inte!).Nä vet hut säger jag bara, nån måtta för det väl ändå vara? Ta och öppna en bokjävel innan jag skjuter knäna av er. Om jag som har två finska föräldrar kan tala bättre Svenska än er måste det vara nåt fel? Ingen av mina föräldrar gick klart grundskolan pga den ekonimska krisen efter kriget i Finland, men ändå kan jag god Svenska och är allmänbildad. Vad har ni för ursäkt? Lathet? 

För den som inte kan finska så är det mest svordomar och "mamma" eller "älskling" jag skrivit i serien. Blurgh!

 Mer "Om mitt liv var en serier";
blogg.vk.se/Minnalainen/2010/08/25/om-mitt-liv-var-en-serie-185167

blogg.vk.se/Minnalainen/2010/08/24/om-mitt-liv-var-en-serie-184950

blogg.vk.se/Minnalainen/2010/08/22/om-mitt-liv-var-en-serie-184604

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

3 kommentarer

  1. Minna Toivanen

    Svar till Didi Darko (2010-08-26 16:37)
    Ja du har nog rätt, jag kanske nöjer mig med nån ministerpost, men man ska ha ett högt mål.
    Och gråa mjukbyxor skall förbjudas, sanna mina ord! Mohaha

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.