Återanpassning till människobyn

Under dom senaste timmarna har jag kunnat beskåda sju sorters väderomslag, först var det mulet, sedan spöregn efter det uppehåll följt av solsken och sen växlade det om till hård blåst för att slå över till regn igen. Nu är det uppehåll igen och vindstilla. Vad kommer härnäst? Snö? Åska?

Gör ett tappert försök att återanpassa mig till människobyn och få en sund dygnsrytm, detta försöker jag lösa genom att strunta totalt i att sova för att gå isäng tidigt ikväll istället. Går inte att sitta uppe hela natten med paintserier, fanfiction och Wilmer X för att sedan sova hela dagen och börja om allt på kvällen.
Hade glömt hur ansträngande det är att vaka utan sömn och det sabla koffeinet slår aldrig igång. Jag blir nästan tröttare av det.

Borde gå ner på kooperativet och handla mjölk och dylik men känner mig lika fräsch som en torktumlare och misstänker att jag kommer kollapsa i nåt dike på vägen. Avvaktar några timmar för att se om kaffet ger effekt.

 

Etiketter: , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Frugan

    Jaså, du läser fan fiction du… ;D
    ”Går inte att sitta uppe hela natten med paintserier, fanfiction och Wilmer X för att sedan sova hela dagen och börja om allt på kvällen.” – byt ut paint och Wilmer X till manga och animemusik, så har du mitt liv!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.