Partiledardebattens pain in the ass

Nu har jag tittat på Partiledardebatten med Mona Sahlin på Svt Play. Och jag måste bara säga att jag inte alls gillar *knäpper med fingrarna* vad heter dom som ställer frågorna? Ja hursomhaver, jokrarna kallar jag dom. Jag gillade inte alls dom, karln var enerverande och bruden lät som ett trasigt kasettband "men varför skriver ni inte.." "vad menar ni egentligen". Jag antar att det är deras roll att vara pain in the ass på partiledarna men det är inte bra utfrågning att inte låta den utfrågade få tala till punkt. Flera gånger försvann slutet på meningen i en ny fråga och så vidare.
På söndag är det visst Jan Björklund’s tur och jag undrar om det kommer att vara lika gapigt eller om dom kommer låta han tala till punkt. Eftersom jag är kvinna och feminist så blir det intressant att jämföra debatterna på den aspekten.


Partiledarnas pain in the ass!

 

Etiketter: , , , , , ,

En kommentar

  1. Helén Pettersson

    Kände likadant som dig. Själv hade exploderat och förmodligen gjort ett väldigt irriterat intryck. Klättrade i soffan av irritation.
    Håller med om att det blir intressant att se om de är lika ……. med alla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.