Dessa #!@% telefoner

Jag hatar telefoner, jag hatar att folk hela tiden säger att man ska kontakta folk via telefoner. Jag är ungdom och bor själv, jag har aldrig pengar på min mobiltelefon vilket gör det…en aning komplicerat (läs: omöjligt) att ringa dyra samtal till folk som inte har samma mobiloperatör som jag (typ alla kontor, arbetsgivare, kundtjänster et cetera).

En gång gick jag personligen ner till ett kontor för att boka in en tid för ett möte och fick då till svar att jag ska ringa på deras telefontid dagen därpå. Hallå? Varför skulle jag göra besväret att komma till kontoret om jag kunde ringa?
Och som nu, hade skickat ett mail till person X om att få boka in en tid men får då till svar att jag ska ringa en annan person på dennes telefon. Argh! Varför skulle jag MAILA om jag kunde ringa!? Tider förändras vare sig man vill det eller inte, nuförtiden ringer man inte, man sms:ar och mailar varandra.

Suck, får väl kolla upp hur det är med IP-telefoni annars får jag väl aldrig något gjort med tanke på att ingen över trettio hängt med den digitala utvecklingen.

 

Etiketter: , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Erik Isaksson

    haha, minna du får nog lov att se över att införskaffa ett billigt abonnemang på telia eller liknande. max 25 är väl inte så dumt 49:- i månaden med 5000 gratis sms och 0,49:- i minuten. det tror jag till och med du har råd med för att få ringa dom där viktiga samtalen.

  2. Minna Toivanen

    Svar till Erik Isaksson (2010-09-10 10:58)
    Jag hade hellre valt att få ringa 5000 gratis-samtal, fria sms leder bara till att man börjar skriva korta ”koncista” meddelanden som ”haha ;)”…
    Sen brukar jag fylla på med femtio kronor VARANNAN månad…hm…tja, ska fundera på förslaget iallafall ^__^

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.