Vad är vinterskor för något?

Fyra minuter kvar på auktionen och jag trodde att jag skulle kunna smita iväg och ta ett glas vatten. Nej då förlorade jag skitauktionen med en krona. Grrr. Hoppas koftan är full med löss och hål. Men jag fick åtminstone två snygga koftor för 124:- en vit och en marinblå. Det blir bra.

 


Dom ser kanske inget vidare ut på bilden men jag lovar att på mig kommer dom se helt fabulöst snygga. Marinblått är verkligen en snygg färg. På mig.

 

Nu skulle jag behöva ett par nya skor till vintern. Vilket alltid gör mig lite osäker. Vad är "vinterskor" för nåt när man är i min ålder? När man var en liten snoris hade man präktiga vinterkängor med snörning. Går jag på första bästa skoaffär i t.ex Umeå så har dom inte präktiga vinterkängor med snörning i hyllorna. Snarare skinnstövlar och pumps. Jag brukar köra på converse med dubbla tjocksockar hela vintern. Det brukar funkar sisådär om man låter bli att trampa i vattenpölar och gena genom gårdar som är oskottade. Jag vill verkligen ha ett par marinblåa converse men dom är så okristligt dyra. Får köpa dom via Tradera…om ingen #!@% budar över mig igen dvs.