5 bilder

Jag håller på och städar bland mina mappar, har varit en total oreda ett bra tag. Så nu håller jag på och katalogiserar alla mappar och håller på med mappen som innehåller bilder. Det har blivit en hel del bilder , närmare niotusenfyrahundrafyrtiosju stycken faktiskt. Eller vänta nu, min mapp med paintbilder ligger separat så räknar jag in den blir det drygt tiotusensjuhundratio bilder. Eller vänta nu, har jag inte en massa bilder i "Mina mottagna"? Aja, jag har en hel del bilder iallafall.

Jag tänkte dela med mig av mina bilder i olika inlägg, jag börjar med fotografier. Mycket nöje.

5 bilder från min dator : fotografier


The smoking bride


Swords in the wind


Alexandrie


The local buddah


The red thread of love

 

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Ingemar Wahlström

    Bara en nyfiken fråga. Är det du som tagit bilderna? Har själv en 10 000 bilder i mitt arkiv typ och är intresserad fotograf även om den stroke jag fick 2008 innebar att jag fick sälja iväg alla systemprylarna p g a att vänsterarmen inte funkar jättebra. Har nu en Canon SX 10 som kan allt o en liten Canon 460 som funkar skitbra…

  2. Minna Toivanen

    Svar till Ingemar Wahlström (2010-10-25 10:57)
    I wish! Nej tyvärr är det inte mina bilder, jag ÄR dock intresserad av fotografering men det närmsta jag kommit är när jag gick fotografisk bild på gymnasiet och fick låna en kamera. Jag skulle vilja fota mera men har man bara en mobilkamera med repig lins. Två kameror? Vilken skulle du rekomendera?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.