Färgläggningsövning, bild 2

Jag håller på med en färgläggningsövning som jag nämde tidigare, här är bild nummer två, gjord i MS Paint.


Jag borde göra nåt spexigt med bakgrunden, så riktigt klar är jag nog inte.

 

Vill ni själva göra den här övningen kan ni ladda ner originalet här : Rozzers’ Colour Scheme Challenge

 

Etiketter: , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Minna Toivanen

    Svar till minna-fan (2010-11-26 20:04)
    Alldeles för lång tid eftersom jag sitter med en datamus. Jag får rita om samma linje ett par gånger innan jag är nöjd, oftast blir linjen ojämn eller hackig vid försa försöket. Men grovt uppskattat kanske två och en halvtimma? Färgläggning tar oftast extra tid då jag kan ha olika versioner med olika färger. Just den här bilden var färgerna redan bestämda. Sen är ”nackdelen” med paint att man inte använder lager, så har jag ritat nåt så går det inte att ändra utan jag får rita om allt. Eh, långt svar men hoppas det gick bra! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.