Nya fräscha böcker

Jag beställde hem lite böcker från internet idag, dessa fyra böcker är nu på väg hem till mig. Ska bli skönt att få läsa nåt nytt, det känns som om jag bara har läst repriser den senaste tiden.Först efteråt såg jag att det bara var kvinnliga författare jag köpt böcker av.

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Johanna

    Jag tänkte faktiskt på dig när jag rumstrerade runt på bokavdelningen på second handaffären i veckan. där hittade jag böcker som i princip var helt nya. och du som vill beställa för några tusen från Bokus ;o)

  2. Miss Minnalainen

    Svar till Johanna (2010-12-20 19:46)
    Jag vill ha böckerna, men jag tror inte att jag vill betala så mycket för dom! 😀
    Second Handaffärer brukar ha bra skick på sina böcker, och som du nämner, ibland splitternya!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.