Red Diamond

Jag köper nästan uteslutet nagellack från Mavala. Små flaskor, inte så dyra, fina färger och lacket håller bra. Och eftersom flaskan är liten hinner man använda lacket innan det torkar ut, vilket jag har erfarit en del gånger med flaskor som är stora. Jag köpte nr 210 Red Diamond eftersom jag tyckte det såg fint ut med rött glittrigt lack. Tyvärr så fick jag intrycket att lacket skulle vara täckande glittrigt rött och när jag skulle måla mina naglar så fann jag lacket vara genomskinligt glittrigt rött. Besviken, ja. Det fanns "provmålade naglar" som man kunde beskåda och se hur lacket såg ut och det misstämde med verkligheten. Hade jag vetat att jag var tvungen att ha ett rött nagellack först och sen måla med Diamond Red hade jag inte köpt det.


Genomskinligt glittrigt rött nagellack

 

Etiketter: , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Svarta Malin

    Jag förstår exakt din besvikelse! Jag hade spanat på Red Diamond flera gånger, och fick reda på av en kompis att den är genomskinlig, buu! Däremot så rekommenderar jag varmt China Glaze Ruby Pumps, den är röd med rött glitter. Kanonsnygg! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.