Green Midori

Fy mig! I augusti beställde jag en söt kokeshi-inspirerad docka som egentligen är en parfym. Tanken är att man ska "skräddarsy" dockan efter sitt eget smak och tycke då det medföljer klistermärken. Men tokiga jag har haft parfymen i flera månader utan att göra nåt med den så eftersom jag ändå inte hade något att göra ikväll så tog jag tag i saken och plockade fram min lilla docka.

 

1. Såhär ser den lilla parfymdockan ut när den är "naken",
min modell heter "Crazy Kiwi" och det finns också två andra modeller.

 

2. Tre ark med stickers medföljer förpackningen, så först försökte jag visualisera hur jag ville att dockan skulle se ut och vilka klistermärken jag skulle använda.


Arket längst till höger är blankt silver.

 

3. Det stod att det skulle medföja pennor att färglägga håret med men några sådana kunde jag inte finna när jag öppnade förpackningen så jag letade reda på en svart permanent tuschpenna, håret vart otroligt blankt.

 

4. Jag måste medge att svårighetsgraden på att lossa klistermärkena från arket och sen fästa dom på dockan var otroligt svårt! Jag svor och pillade tills jag trodde jag skulle bli galen. Föreställ er hur liten den lilla stjärnan under ögat egentligen är! Inget för den otålige eller den med klumpiga fingrar.


Hade jag inte haft en sån stor och otymplig tushpenna hade jag färglagt underhåret svart, fast grönt hade varit ännu snyggare.

5. Tillsist vart min lilla kokeshi-parfymflaska färdig och jag döpte henne till Midori, som fantasifullt betyder "grönt" på japanska. Parfymen doftar kiwi, ananas, grön ros, fresia och vanilj.


Lite vindögd, sne och man kan skymta luftbubblor här och där men annars tycker jag hon vart jättesöt, eller som japaner säger:
"Kawaii-desu!"

 

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Miss Minnalainen

    Svar till Alexandra Wermelin (2010-12-30 21:22)
    Åh det var också ett fint namn! Jag hade en gång en adoptivkatt som jag döpte till ”Yuki” eftersom snö, som det betyder, är något jag älskar 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.