Fjortonde februari, ett minerat ämne

Här skulle jag ha skrivit om mina tankar och funderingar om den fjortonde februari, ur ett singelperspektiv. Men eftersom det fanns risk att hela inlägget skulle framstå som sentimental och känslomässigt dravel lät jag bli. Sen fanns det också risk för att jag eventuellt skulle få en massa medlidsamma kommentarer från antingen folk som är i förhållande eller folk som, precis som jag, är bitter. Så då lät jag ännu mera bli.

MEN! Jag har inget emot att dom har sminkreklam för läppstift inför den fjortonde februari med rubriken "för kyssvänliga läppar", eller matchande parfymset för "han och henne" eller t.o.m att affären skickar ut reklamblad som dryper av tips för kärleksfulla middagar och så vidare. MEN. När min favoritbokhandel från internet börjar skicka ut mail…vars är vi då på väg?

Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Ingemar Wahlström

    En alla hjärtans, 2005, då ALLA andra fick geléhjärtan och goskort fick jag ett brev hon jag haft ett förhållande med,ett brev där hon gjorde slut…Men det är inte så tragiskt som det verkar eftersom jag själv börjat tvivla, men lustigt att det hände precis på AHD…

  2. Miss Minnalainen

    Svar till Ingemar Wahlström (2011-02-05 12:55)
    Tajmingen var väl inte den bästa. Jag hade en kompis som vart dumpad första april, också det lite lustigt. Hon sa också ”säger han att det är ett aprilskämt dödar jag honom!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.