Utanför faller regnet

Åh det regnar ute. Om jag inte misstar mig så är det årets första regniga dag och jag älskar verkligen regn. Värme och sol är inte min melodi utan jag föredrar snö och regn, undrar om det gör mig till nåt bisarrt freak?
Iallafall. Igår städade jag och gick igenom min vintergarderob, plockade bort varma kläder och rotade fram sommarskor och sen hittade jag mitt fina paraply som jag hängde fram vid ytterdörren. Och det var tur för det kom minsann till användning redan dagen därpå, dvs idag.

Jag är verkligen kär i mitt fina paraply. Det är en präktig sak med böjt skaft och rymmer två personer. Sen är den grann att se på eftersom den är i svart spets. Paraplyet var en artonårspresent från cupcake och jag har verkligen vårdat den ömt och varit försiktig så att jag inte glömt den någonstans. Jag hatar verkligen dom där småa paraplyen som man fäller ihop så att det lätt ska få plats i handväskan. Visst praktiskt om man inte vill kånka runt på ett stort paraply men totalt värdelöst om man cyklar och det blåser, för sånna paraplyn är oftast billiga vilket betyder dåligt kvalité och i det här fallet betyder det "går lätt sönder". Jag hatar att cykla med sånna småa paraplyn, oftast är dom platta upptill så man får inget skydd från allt regn utan allt hamnar i ansiktet och sen klarar den inte av lite blåst utan vänds ut och in….huvva.

Trevlig fortsättning på denna regninga fredagkväll, nu ska jag öppna vädringsluckan och lyssna på regnet medans jag ser om  Jigoku Shoujo.