Ishavsluften känns ljummen iår

När jag vid niotiden imorse satt mig på framsidan med en kopp kaffe så slog det mig att, hade inte SMHI lovat att "ishavsluft från norr var på väg in över norra Sverige"? Jag kände iallafall inte av några kyliga temperaturer utan solen värmde på ganska bra (och även om den är nästintill obefintlig så ser man en färgskillnad så kanske håller jag på att få en solbränna!). Jag lyckades uppehålla mig utomhus i nästan två timmar med papperstidningen och kaffe. Sen kom posten förbi med reklamblad som jag prasslade med för att inte förgås av tristess, för det är tråkigt som #!%@ att sitta och sola. Enda avbrottet var när jag var tvungen att gömma mig inomhus för en geting, eller jag tror att det var en geting. Lite oklart, jag vågade inte stanna och bekräfta.

Dagens usch: klämman till min mp3-spelare föll abrupt av så nu kan jag inte fästa den på mina kläder.
Dagens citat: "Hade jag hoppat omkring som en arsenik-alv runt och spritt gifter åt höger och vänster hade jag garanterat blivit åtalad.(….)Vasaplan är ingen rökfestival för vilsna 15-åringar."
Dagens "vill ha": Den lilla porslinspantern som går att köpa på s.49  i VK’s papperstidning. Har en exakt likadan fast i större skala och en mini-panter hade verkligen kompletterat min stora. Önskar jag hade pengar att köpa den.
Dagens nyhet: Summoned Tide ska till Sweden Rock!
Dagens beroende: Min intensivverkande sololja, luktar så äckligt gott att jag får abstinens.
Dagens låtar: Apulanta – Jäätyneiden Kaupunki & Ayeron – Cosmic Fusion.