Tävling!

Jag har två inbjudningar till Bloggsvar som jag måste kränga iväg innan fredag för annars försvinner dom ut i cyberrymden för att adrig mer återses. Vill du ha en av inbjudningarna och ha en egen bloggsvarsruta på din blogg behöver du bara svara på tre frågor och hoppas på slumpen lutar åt ditt håll. Tävlingen avslutas nu på torsdag. Skriv i kommentaren att du är med i tävlingen och glöm inte att ange din riktiga mailadress så att jag kan skicka din inbjudan om du vinner skiten.

Fråga 1,
Nämn en sak som du gillar med min skräpiga blogg

Fråga 2,
Hur hittade du till min skräpiga blogg?

Fråga 3,
Vad vill du se på min skräpiga blogg? Eventuellt mera av något?

 

Givetvist kan man besvara frågorna även om man inte är intresserad av tävlingen, fast jag vet ju att majoriteten av mina läsare är extremt lata när det kommer till att kommentera så mina förhoppningar är inte så höga.