Tävling!

Jag har två inbjudningar till Bloggsvar som jag måste kränga iväg innan fredag för annars försvinner dom ut i cyberrymden för att adrig mer återses. Vill du ha en av inbjudningarna och ha en egen bloggsvarsruta på din blogg behöver du bara svara på tre frågor och hoppas på slumpen lutar åt ditt håll. Tävlingen avslutas nu på torsdag. Skriv i kommentaren att du är med i tävlingen och glöm inte att ange din riktiga mailadress så att jag kan skicka din inbjudan om du vinner skiten.

Fråga 1,
Nämn en sak som du gillar med min skräpiga blogg

Fråga 2,
Hur hittade du till min skräpiga blogg?

Fråga 3,
Vad vill du se på min skräpiga blogg? Eventuellt mera av något?

 

Givetvist kan man besvara frågorna även om man inte är intresserad av tävlingen, fast jag vet ju att majoriteten av mina läsare är extremt lata när det kommer till att kommentera så mina förhoppningar är inte så höga. 

Etiketter: , , , , , ,

5 kommentarer

 1. Miss Minnalainen

  1, det jag gillar med min egna blogg är att jag inte har smajlisar i mina inlägg. Inte heller har jag inlägg som enbart består av youtube-klipp.
  3. mera anime, mera dråpligheter, politik och festligheter!

 2. Stina & Helen Olofsson

  Jag har inte hunnit med alla mina bloggar på sistone. Snälla förlåt mig.
  1 Din blogg är precis som du är, rättfram och jävligt rolig.
  2 Känner folk som känner folk
  3 Mera av allt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.