Dagens

Dagens "man vet": man vet att om man vaknar på sängen med blykepsen på huvudet och kontaktlinserna fortfarande är i ögonen samt  att kläderna är på kroppen så har man haft en rolig kväll dagen innan. Sen vet man att om man lämnar fönstret på vid gaveln så kommer det att resultera till rosslande hals och kyligt rum.

Etiketter: , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Skiddi

    linser i!? Jag för köra en dotter lika gammal som du efter Trästocksfestivalen som haft ”linser i”- Partylinser..till läkar´n.

    =((((((
    sen var det sjukstuga hos mig med allinclisivemat osv ggr flera, 1 dygn med smörj var tredje timme å ett löfte om att jag skickar en blindkäpp på posten om hon gör det en gång till (muttrar) innan återbördande till egen täppa. ”When will they ever learn?”

  2. Miss Minnalainen

    Svar till Maria Skiddi (2011-09-04 00:05)
    Jag har råkat somna med linser i några gånger, ibland medvetet då jag glömt linskopparna och inte har med mig några glasögon (man vill inte direkt kasta bort dom bara sådär). Lite ihopklistrat på morgonen men sen blir det bra efter en stund. Låter hemskt med din dotter! En kompis till mig bastade med sina linser = fastnade i ögonen…bara åka till akuten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.