Dagens

Dagens "hoppas-ingen-jag-kände-såg-mig?": man går på alkot* och ska handla mousserat till den historiska filmkvällen (ikväll ska vi se Marie Antoinette, äte franska bakelser och såklart lite bubbel, därav besöket på alkot). Jag drack ett mycket eminent mousserat jordgubbsvin i fredags när vi hade halloweenfest på internatet (en helt annan historia) och tänkte att det skulle vara passande till Mameluck-kvällen. Jag vandrar fram och tillbaka, tillbaka och fram längs hyllorna och hittar inte den #%[email protected] flaskan. Lusläste varenda ettiket under "mousserat" och även under "rosé". Ingen framgång. Efter säkerligen tio minuter så var jag tvungen att fråga en anställd vars de egntligen gömde flaskan.

Såklart fanns det en tredje hylla som gick under "mousserat rosé". Bara att rycka åt sig flaskan och gå upp i rök.


Handgjorda bakesler, dock inte av mig.

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.