Tv-spel & kanariegult i hufvudstaden

Höstlovet har börjat och jag inledde första dagen med att sätta mig på en buss till hufvudstaden (tog cirka sex timmar inklusive hemmorojder). Nu är jag hos min cupcake som har flyttat från den norrländska staden, hit för att påbörja en make up-artist utbildning. Kvällens planer är att fara till en rockpub och se min storebror och hans band uppträda. Imorgon kväll åker vi vidare till Linköping för lite äventyr och åker tillbaka till internatet på onsdag. Ett höstlov med äventyr, roadtrip och kanske nya bekantskaper!

Cupcake har sminkat mig riktigt proffesionellt fabulös och kvällens outfit blir kanariegult och tv-spel. För övrigt har jag passerat 200 000 sidvisningar och jag önskar alla mina fanatstiska besökare en trevlig kväll och tack för att ni besöker min blogg fast den är gles på blogguppdateringar!

Pusu!