Jag hatar iPhone

Följande inlägg innehåller en hel del svordomar, negativa åsikter och andra ord som troligtvist skulle stämplas som "blasfemi" av en ägare till en iPhone. Vet du med dig att du är en känsliga ägare så varnas och ombedes du att istället gå en promenad utomhus och medans du ändå är ute och går, passa på att köpa en ny telefon pretto!

Vi har följande scenarium : du har en vän, låt oss kalla personen för "X". Person X har en mobiltelefon av gammal modell som håller på och havererar ihop. När du ringer så stänger den av sig mitt i samtalet fast batteriet är fullt, man ser inte längre vad det står på knapparna (jepp, knappar) samt att den tar gryninga bilder inifrån fickan. Du föreslår till din vän, person x, att det går att köpa en "tills-vidare-telefon" på Claes Ohlson för nån hundralapp, en telefon som inte håller på och havererar, stänger av sig själv mitt i ett samtal och tar gryninga bilder inifrån fickan. Din vän, person X, svarar dig då : "Nä jag väntar på att nästa iPhone ska komma ut".

Du blundar, gömmer ansiktet i händerna och biter dig i tungan för att inte skrika högt. Du lugnar ner dig och ställer artigt frågan "varför vill du ha just en iPhone?". Varför ställer du den frågan till din vän, kanske ni undrar. Jo, för att jag vet att min vän, person X, inte är den som har någon som helst aning om teknik, hårdvara, processor bla bli bla-vad-nu-telefoner-är-byggda-av. Jag vet allt detta eftersom jag är sån själv. Så varför i hela fridens dagar vill personen ha just en iPhone?

 "Nää…jag vet inte…den är bra?"

Jag hatar iPhone. Jag hatar folk som säger att en iPhone är så jävla bra. Jag lånade min brorsas iPhone när han nyköpt den och skulle fota nån skit och det klarade faktiskt iphonen av eftersom det såg ut som skit. Min egen Sony Ericsson (som jag ägde på den tiden) med sina ynka 2.0 megapixlar piskade skiten ur iPhonens betydligt-flera-megapixlar. Den kostade multum men hade fan ingen blixt till kameran (alla iPhone-fans får väl slå ihop sina händer och hoppas att nästa version har det)
Jag är allergisk mot iPhone. En microdel av konsumenterna som köper en iPhone vet något om de tekniska specifikationerna, resten är prententiösa märkeshoror som köper en eftersom alla andra gör det och dom fortfarande lever i nån fantasisaga att iPhonen är den bästa telefonen på marknanden. Nej det är den inte, den eran är förbi. Nu är det Android-eran som regerar. Länge leve android!
Eller vänta nu, en sak är den bra på, iPhonen, och det är att få skärmen spräckt och det ska vi inte snuva av dom konfekten på.

 

 

 

För mer iphone-hat gå hit.
För konstruktiv kritik varför man bör välja android framför iphone, gå hit.

 

Etiketter: , , , , , , , , ,

3 kommentarer

  1. Anders

    Nej, jag hatar inte iPhone. Det är en i vissa stycken en mycket innovativ produkt. Däremot använder jag Android för att visa att jag inte är en bombad märkesbög som låter Apple veta mitt kreditkortsnummer, stjäla min integritet samt låsa fast mig i App Store.

    PS: Detta inlägg är skrivet på en Android, det är inte bara iPhone som går att använda till sådant…

  2. Malvin

    Dock så har iPhone visst blixt. Och det är jäkligt smidigt med iPhone om man har andra Apple-produkter. Visst, kanske att en stor del iPhoneanvändare köpt sin feleton pga märket, men det ÄR en bra apparat. Är för övrigt jävligt less på diskussionen/tävlingen Apple vs. PC/android/annan skit. Vad man gillar bäst är det man bör köpa – om man inte är en trött fisk som endast flyter med strömmen.

    Hatet som flödar mellan dom olika grupperna är så tröttsamt, men finner det intressant hur en persons val gällande teknisk utrustning kan frammana så starka känslor!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.