Varning för oinspirerat blogginlägg

Till er som går in på bloggen och inser "mäh, inga nya inlägg idag heller!" så kan jag berätta att jag inte har något direkt spännande att blogga om. Såvida ni inte vill läsa om när jag sträcksåg Big Brother i helgen medans jag kurerade min baksmälla efter en lagomt galen militärfest. Jag känner inte heller för att dela med mig av min söndag då jag visade mig i byxor offentligt för första gången på flera månader. Men dig och mig emellan, jag orkade verkligen inte piffa upp mig bara för att kasta i mig Sheperds pie och sen tillbaka till min franska gråtmilda film. Den franska gråtmilda filmen var lika bra som jag kom ihåg att den var. Nu ska jag läsa om boken som filmen delvis handlar om. 
Vad mer som jag valt att inte blogga om? I veckan har jag varit hemma från skolan och det mest spännande som har hänt är att jag la hårinpackning och tvättade håret noggrant bara för att missa att skölja ur luggen ordentligt. Så för att förhindra en fet lugg så fick jag daska på med kranvatten och sen blåsa torrt med hårfönen. Resultatet ser smårisigt ut men jag vägrar låta all hårinpackning som jag slösade på håret gå åt #!@%. Sen kokade jag tévatten i det allmänna köket men den indolenta idioten innan mig hade inte rengjort kastrullen ordentligt så mitt té var full med suspekta fettfläckar. Klimaxet den här veckan måste nog vara när jag i ren tristess medans jag tittade på polsk krigsfilm rev av alla mina naglar. Så nu är man stolt ägare till fula avrivna pojknaglar.

Nu förstår ni nog varför det inte finns några nya inlägg då mitt liv just nu är väldigt oinspirerat. (jag avslutar inlägget med en bild som bara är begriplig för mig och tre till i Sverige. Förstår ni skämtet är det banbrytande roligt).


Ebenezer Crabbe!