Vår is in the air!

Idag är en sån dag då man inte alls känner för att sitta i ett kvavt klassrum utan hellre sitter ute i vårsolen! Lapa viktiga e-vitaminer, bylta om sig med en massa filtar och dricka ett kylt glas vin med utsikt över havet. Ja, det spritter i  varje del i min kropp, det vill jag göra. Locka med mig nån av mina flickor som äntligen har kommit tillbaka efter deras fem veckors praktik. Skvallra, skratta och luta huvudet mot någons axel. Visst låter supermysigt? Men just när man i tankarna är i full färd med att dra ut en picnickorg hör man samvetet bakom ryggen som utbrister uppfodrande "men vem ska då göra alla dina uppsatser? Inlämningsdatumet närmar sig faktiskt!" Och då suckar man uppgivet och river sönder alla planer. Byter ut picnickorgen med en lapp på dörren till datasalen "Lås inte, jag ansvarar för att det blir låst" och förbereder sig mentalt för en kväll med plugg, plugg och ännu mera plugg.

Ibland är det fan astrist att vara vuxen!

Dagens beslut: har bestämt mig för vilken folkhögskola det blir till hösten! Nu ska jag sammanställa alla papper och skicka in min ansökan. Spännande, spännande!

Etiketter: , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Anders

    Lapa D-vitaminer menar du nog 🙂 Uttalsmässigt låter bokstaven D ganska likadan som bokstaven E så det är nog lätt att blanda ihop dem…

  2. Daniel

    ”och förbereder sig mentalt för en kväll med plugg, plugg och ännu mera plugg.”

    Det där låter riktigt, riktigt hemskt! =(

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.