Lars Tankesmedja

Född 56 betraktar och funderar lite från sidan

Misstroendevotum mot tre statsråd

Inrikesminister Anders Ygeman (S), infrastrukturminister Anna Johansson (S) och försvarsminister Peter Hultqvist (S) Har dessa tre haft något förtroende för vår  statsminister?  Knappast när man inte informerat honom om läget i Transportstyrelsen. En intern förtroendekris där Stefan Löfven återigen visat sitt svaga ledarskap.

Alliansen då ? Här visade SD att man kan påverka även om ingen ”talar ” med dom. Tidigare i veckan gick ju SD ut med att man skulle  väcka misstroende mot Stefan Löfven om inte dessa tre var avskedade innan regeringsförklaringen.

Detta sammantaget gjorde ju att alliansen fick brått att väcka misstroendevotum, om det var för att plocka politiska poäng och föregå SD får var och en bedöma.   Jag har i alla fall min uppfattning klar för mig.

En kommentar

  1. Mia K

    Hej Lars! Visst har du rätt! Den enda, trovärdiga oppositionen är SD! Alla andra politiker är så måna om att behålla sina platser och sitt partistöd!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.