Say you, say me say it for always, that’s the way it should be…

Lionel Richie. Hörde låten häromdagen på radion och fick flashbacks – från 80-talet visserligen, men låten är lika bra idag. Kanske är jag bara en obotlig romantiker, men det finns alldeles för mycket elände i världen och varför inte drömma sig bort en stund till tonerna av Lionel Richie’s Say you, say me…

Det är väl så man upplever alla sina år, minns låtar och den person man var just då. Strawberries, cherries and an angel’s kiss in spring. My summer wine is really made from all these things. Så finns då alla åldrar inom oss, som ett lätt, fruktigt och flyktigt sommarvin. Det obrutna, det som aldrig förändras, som är kärnan av personligheten – and the vision that was planted in my brain still remains – within the sound of silence…

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.