Conny Forsströms demokratiskt socialistiska blogg

Politiska åsikter

Jag citerar:

"ARBETSLÖSHETEN HAR i högerns Sverige gjorts till ett individuellt problem istället för att samhällsproblem.
Arbetsmarknadspolitiken handlar numera om att disciplinera de arbetslösa – samtidigt som man successivt har skurit ned på aktiva åtgärder för utbildning och omställning.
Tanken med denna politik är att de arbetslösa ska tvingas ta första bästa jobb – till allt lägre löner." – Ledare (Lena Sandlin) i VF (2010-04-26)

Jag håller med till 100%. Vad säger högeranhängarna?

Etiketter: , , , , , ,

5 kommentarer

  1. Johan Karlsson

    Själv undrar jag om Sandlin själv tror på detta nonsens eller om det bara är en flirt med människor som tros göra det? ”Kan man lura de dumma blir de smarta tvungna att rätta sig i leden” lär socialisten Hermann Göring ha sagt. En devis som verkar hänga med även i modern tid.

  2. Bröderna Gidlöf- leif talking

    Allt Lena Sandlin säger saknar trovärdighet. Maken till oseriös politiker, känner många idrottsledare som sandlin ingnorerat och dessutom är hon ”sjukskriven” då det blir något jobbigt i politiken. Pinsam är ordet.

  3. Johan Karlsson

    Visst var han det. Och är inte det en form av socialism får du gärna berätta för mig varför. Lögnerna används i vilket fall fortfarande; ”Låna till skattesänkningar” ”Ta från de fattiga och ge till de rika” ”Subventionera de rikas städning” osv osv. Jag tror inte att dessa påståenden riktar sig till de mer insatta i politik och samhällsekonomi. Vad tror du?

  4. Emily

    Tyvärr Conny, nu får dina vänner de röda säga vad de vill och vara hur bra som helst. Deras vänner de gröna har definitivt avgjort var min röst hamnar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.