Kommentarer…?

 En blogg utan applåder, kritik, tillägg, inbjudan till annans blogg mm – är inte mycket till blogg. Den får liksom inget syre. Den kan inte ens flämta till för att så småningom återtända en klar och het låga.

Allt orkar man inte besvara. 

En del vill man inte…

En del lämnar en fullkomligt oberörd medan en annan…eller ett annat inlägg gör att man känner igenkännandets glädje eller någon slags samhörighet.

Utan gensvar tynar bloggen bort…

10 kommentarer

 1. Helena Nilsson Springare

  Jag håller med! Jag är numera (pga dålig uppkoppling i nya lyan) periodare på nätet och läser massvis med bloggar en gång i veckan. Jag föredrar att läsa lite varje dag. Det är som lite roligare. Jag gillar din blogg i alla fall… Ba såru vet 😀

 2. Birgitta J:n

  Svar till Helena Nilsson Springare (2011-07-30 14:12)
  Din raring – jag gillar din också! Du är så härligt uppfräschande och rakt på sak-norrbottnisk!!!

 3. Maria Lundmark Hällsten

  läser man inet alla kommentarer så miasar man också mycket…tycker jag. Och själv kan man få en massa nya uppslag till nya blogginlägg. Jag läser några få utvalda bloggar men kommer inte alltid på något vettigt att skriva…men det kanske är det man ska strunta i och bara skriva ett hallå? Ha det gott!

 4. Birgitta J:n

  Svar till Maria Lundmark Hällsten (2011-07-30 23:48)
  Precis Maria! Kommentarerna är ju en viktig del av blogginlägget! Och som du säger kan man dessutom få en massa nya uppslag…
  Ibland så kanske man inte vet hur man ska kommentera – det kanske gäller hundutställningar eller biltävlingar; ämnen som man inte är särskilt insatt i. Men då kanske man kan skriva ”ni verkar ha haft en trevlig helg”..!? Fortsatt trevligt slut på helgen Maria!

 5. Gunnel Forsberg

  Instämmer! Kommentarer är viktiga men det viktigaste är att du själv gillar det du skriver. Fortsätt skriva oavsett om de trillar in eller inte. För mig är skrivandet vädringsfönstret till mitt inre. Det är bara en glimt av livet som vädras i bloggen, det allra mesta behåller man i hjärtats skattkammare eller dumpar i sitt privata soprum.

 6. Birgitta J:n

  Svar till Gunnel Forsberg (2011-07-31 16:59)
  Det är så sant det du skriver! Men jag är kanske lite mer böjd åt att få igång en diskussion än att vädra,hihi. Å andra sidan skriver jag inte provokativt eller sticker ut på något sätt (tror jag…) utan är ganska mesig och intetsägande hela tiden…
  Jättebra det du skrev ”dumpar i sitt privata soprum”!!!
  Kul att du tittade in Gunnel välkommen tillbaka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.