En Fattiglapps funderingar

Längtar ut

Solen skiner eller ja halvskiner då… Känner för en cykeltur. Känna vinden i håret och cykla fort fort fort. Gärna på någon härlig skogsväg. Det är mysigt. Ha en fika korg med sig och sen lägga ut en filt någonstans fint och gärna med utsikt över vatten. Visst är det en perfekt årstid för det eller hur? Har tyvärr ingen cykel men blivit lovad en i vecka.Ska bli så skönt att bli cykelägd. Oj då Ume bor får ni passa er för mig. Då kommer jag som en oljad blixt på vägarna.

Tyvärr är det många som saknar en cykel i dag. Jag är inte ensam om att ha fått prioritera bort den framför mat och hyran. Men en cykelstad som Umeå borde det finnas massor med övergivna cyklar som bara står och skräpar. Kan inte några trappra själar fixa till dom och sen ge bort dom till de som har det svårt? Borde vara nått för Umeå Kommun eller hur Lennart Holmlund? Ni vill ju marknadsföra er som en cykel- och grön stad. Och vad är då inte mer lämplig än med cyklar.

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Ulrika

    Kan bara hålla med om att en cykeltur är ett av de trevligaste sommarnöjerna. Har själv en gammal trotjänare som hållit bra.

  2. Fattiglappen men Stolt

    Svar till Ulrika (2012-07-09 18:23)
    Ja visst är det underbart. 🙂 Fartvinden i håret och fågelsång i öronen. Konstigt nog så verkar dom gamla cyklarna hålla bäst. Hoppas snart jag får joina er cyklister. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.