En Fattiglapps funderingar

Killarna utanför MVG…

Blev påhoppad massor med gånger av några killar som står och delar ut "gratis" nyckelringer! Inte så skoj. Stackars alla gamla tanter blev i det närmaste påtvingade det dom höll på att sälja. Ska man inte kunna gå ifrån hörnet av McDonalds in till MVG utan att bli påhoppad av tre påstridiga tuggummi tuggande killar? Sen skulle jag träffa en kompis utanför MVG. 4 gånger!!! påhoppad av samma killar!

Var nere på stan i dag, fixade och ordnade lite saker. Hade tänkt i lugn och ro men det blev ju inte så. Nu är jag duktig på att få iväg dom, men stackarns med rullatorer och annat hade inte en chans.

Har full förståelse att deras lönesyste bygger på hur många nyckelbrickor de delar ut och hur många som skriver på deras listor. Men någon måtta får det väl endå vara, Folk ska ju kunna passera. Varför står alla tillsammans och fångar dom som passerar i ett nät.

En ros i såfall till tjejerna ifrån Röda Korset. De var inte alls påstridiga eller så. Utan önskade en en trevlig dag.

Etiketter: ,

4 kommentarer

  1. annkristin

    påminner om dom som stod på coop forum igår:( om det var sverigelotteriet eller moljonlotteriet…finns inget värre när dom kastar sig över en sådär!

  2. Fattiglappen men Stolt

    Svar till annkristin (2012-07-12 15:55)
    Dom fanns där med från Miljonlotteriet tror jag det var. Men de höll sig ganska lågmälda om man jämför med dessa killar. Och de var inte lika många som dessa… Minst 4 killar var det… Sååå trist

  3. annkristin

    ok, ja dom var endast två men man var tvungen att gå mittimellan dom o det utrymmet var inte stort, man upplevde att dom kastade sig över en! usch o fy

  4. Fattiglappen men Stolt

    Svar till annkristin (2012-07-12 21:28)
    Ush vad jobbigt! Är det verkligen tänkt att de ska få uppföra sig då där? Undra om de har valt det själva eller blivit påtvingade av företaget de representerar. Skulle vara intressant att veta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.