En Fattiglapps funderingar

Vem betalar mer skatt, pensionären eller den som jobbar?

Ja vilken tror ni betalar mer i skatt, pensionären eller arbetaren? Den som har jobbat hela sitt liv, kanske arbetat så hårt att kroppen sagt ifrån så de blivit sjuka eller den som är frisk, stark, kan arbeta och kan dra in ännu mer pengar om det är så? Vem av dessa betalar mest skatt. Jo i "fina" jämställda Sverige så betalar pensionären mer i skatt än den som jobbar. Trots vår mat kostar lika mycket, våran hyra är lika (oftast mindre eftersom vi inte har råd med hus) I många länder så betalar pensionären ingen eller liten skatt. Men här nej låt oss suga ur ännu mer av de svaga och de som inte orkar slåss, pensionärerna!

Såg att Lennart Holmsund tog upp det i sin blogg i dag. Bra! Tyvärr är detta ett problem som inte talas om. Vanliga människor som ännu inte , lyckostar, är pensionärer inte vet av.

Snälla du som läser, hjälp en medmänniska i dag. Det kan vara nått så enkelt som att byta en glödlampa eller vattna blommorna. Kostar inget men betyder så mycket för någon. Här hittar du en grupp av Umeå bor som hjälper varandra, Ge och Ta. Ingen kan göra allt men alla kan göra något http://www.facebook.com/groups/429811863725869/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.