En Fattiglapps funderingar

Ännu en sömnlös natt

I natt blev det tyvärr inte mycket med sömn. Värken gnager i min kropp trots värktabletterna. Dom gör inte alltid sitt jobb tyvärr. TACK du snälla medmänniska som hjälpte mig att få dom, när mina pensions pengar inte räckte till att hämta ut dom. Så jobbigt varje gång man inser att tabletterna börjar ta slut och man måste hämta ut mer. Ta det på kredit går inte om du har en prick hos fogden. Så man försöker hushålla med dom stackars piller man har.

Gav vården min kropp. Tack vården! Slet ut den när jag ville hjälpa sjuka. I dag får jag inte den vård jag skulle fått för 20 år sedan, när jag blev sjuk. Det är den kassa verklighet som är i dag. Det är stooor skillnad. Ingenting görs mer än tabletter och ibland på en klapp på axeln. Det finns inga pengar. Varför satsa på en som är i medelåldern i dag för? Det märks speciellt tydligt på vården jag numera inte får ta del av.

Så jag lägger denna sömnlösa natt i högen ibland alla andra sömnlösa nätter och hoppas att i natt som kommer få sova lite grann iallafall.

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.