En Fattiglapps funderingar

Picknicken på Lördag

Sitter här med mitt uppvärmda kaffe ifrån i går eftermiddag och funderar på picknicken och Ge och Ta Umeå-bytar dagen. Solen skiner ute, verkar det som. Mitt underbara barn ligger som vanligt på soffan brevid mig här i vardagsrummet. Tyvärr så finns det ingen möjlighet att barnet ska få ett eget rum. Hyran för ett ytterligare rum blir för hög.

Ser så fram emot picknicken gruppen Ge och Ta http://www.facebook.com/groups/429811863725869/ ska ha nu på Lördag. Inte för jag har just något att ge bort men kanske får chansen att få något som jag behöver. Och det jag behöver är en hel del. Önskar fint väder och många människor dyker upp. Läste det skulle bli lite cirkus underhållning för besökarna. Vad skoj! Någonting som görs utan att suga ut en. Alla har ju verkligen inte samma möjligheter att göra och uppleva saker och ting. Ser så fram emot det! Dessutom är det ju gratis förutom fikat då. Men det är ju till självkostnads pris.
 

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.