UFC-bloggen

Det börjar dra ihop sig

Allsvenskan har dragit igång och förutom GAIS totalkross över Örgryte var det väldigt målsnåla matcher. I Örgyte stod allsvenskdebutanten David Stenman och har man sett GAIS första mål är det svårt att inte tycka synd om Stenman som inte alls hade flytet på sin sida. Tittar man lite mer länsinriktat på matchen var det naturligtvis riktigt roligt att Tommy Lycén fick sätta dit en balja. För er som missat det så spelade han i UFC år 2006.

Det börjar som sagt dra ihop sig. I veckan startar Superettan och helgen efter denna drar division 1 igång där förutom UFC även länsbekantningen Skellefteå FF numera huserar. Båda lagen börjar på bortaplan och möter Enköping respektive Gröndal kl 16 söndagen den 19 april.

Det ska bli spännande att se hur Skellefteå klarar sig. Mycket intressant i och med att Djurgårdssamarbetet verkar fungera bra då hela tre spelare flyttat från 08-området till Skellefteå för att lira med SFF. Tidigare gick ju Petter Gustafsson åt andra hållet.

UFC vann mot Ersboda med 3-2. Jag var inte där, men av det man har hört var det väl ingen kanoninsats av UFC. Hoppas på förbättring på torsdag mot Anundsjö.

2 kommentarer

  1. Rolf Westberg

    Petter Gustafsson fick ju även starta mot Örebro. Sen så har jag hört att du ska ner och bevaka Enköping – UFC. Är detta sant?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.