UFC-bloggen

Dagen är kommen – och Ersboda skrällde inte igår

Vi börjar med gårdagen. 16.15 kom jag till Gammlia, lite sent eftersom vi hade match själva på Campus. En match som för övrigt slutade 2-2 mot Tegs u-19. Hur som helst, jag kom dit och det står redan 0-3. Jaha, tänkte man. Var ska detta sluta då?

Det blev 1-8. Och egentligen är det väl inte så mycket att säga. Nördig som man är spelade jag faktiskt in matchen också, och har skummat igenom den. Det är väl bara att hålla med kommentatorerna. Ersboda gick ju knappt in i närkamperna, man var alldeles för passiv och hade stundtals för mycket respekt. Att man drog på sig en straff i minut 3 gjorde inte det hela enklare.

Kul i varje fall att publiken fick jubla en gång, och kanske roligast att planens yngsta fick sätta dit den!

Idag då. Umeå FC har hemmapremiär, och vädret är fint! Publiksiffran lär väl inte komma upp i 3075 som igår, men nog kanske det blir upp emot 1000-strecket?

Snackade precis med Janne Westerlund och här är dagens startelva från höger:

Vladimir Sudar
Rikard Eriksson-Janne Jonsson-Erik Sandvärn-Jesper Törnqvist
Simon Mårtensson-Sasha Hakami-Erik Lundström-Johan Larsson
Andreas Hermansson/Toby Davis-Danny Persson

Bänk:
Tim Markström
Jonatan Jonsson
Fredrik Wennebro
Adam Chennoufi
Andreas Hermansson/Toby Davis

Som jag förstod det är Herman förstaalternativet, men man är lite osäker på hans lår. Därför ska man testa honom på uppvärmningen. Annars är det rätt likt matchen mot Enköping. Danny Persson spelar dock från start, mittfältet är intakt och Janne Jonsson ersätter ljumskskadade Jens Sjöström. Dock byter han plats med Törnqvist som tar vänsterbacken.

15.00, Gammliavallen idag.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.