UFC-bloggen

Fotbollslördag

En mycket intressant fotbollslördag stundar. UFC lirar borta mot Karlslund, Ersboda har hemmapremiär när man tar emot Sollefteå och Umedalen och Mariehem lirar borta mot Alvik respektive Friska Viljor.

Läget i UFC verkar ju ljusna, i varje fall lite. Jens Sjöström och Jonas Nilsson är tillbaka i träning. Truppen man åker ner med är enligt ufc.se nästan identisk med truppen som spelade mot Arameiska förra helgen. Skillnaden är att Jens Sjöström har tagit Andreas Hermanssons plats. Vad händer då i backlinjen? Man kanske skickar ut Janne Jonsson på högerbacken och sätter in Sjöström i mitten? Vi får se imorgon helt enkelt. Annars ser det ut att bli ett relativt lika lag som förra helgen.

Själv kommer jag att befinna mig på Ersbodas match imorgon. De har givetvis en stor revanschlust efter förra helgens mindre bra insats mot Anundsjö som man faktiskt förlorade efter ett dåligt avslut av matchen. Blir riktigt roligt att se Ersbodas hemmapremiär imorgon, be there! Dragonen kl 14.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.