UFC-bloggen

Valsta/Syrianska kommer på besök.

Då var det dags för omgång 4 att besöka Umeå och tillika den andra hemmamatchen för Umeå FC i årets division 1 Norra. Det besökande laget kommer från Stockholmstrakten och närmare bestämt Märsta. Valsta parkerar just under UFC i tabellen då man har samlat ihop 4 poäng. UFC har 5. Valsta/Syrianska har hittills spelat så här:
Valsta/Syrianska – Brage 2-2
Syrianska IF – Valsta/Syrianska 1-2
Valsta/Syrianska – Degerfors 2-3

Relativt jämna matcher på papperet alltså, typ som UFC har spelat sina. Norrettan är riktigt, riktigt jämn!

Hur ser det ut för UFC då? Kan tillägga att jag inte varit i kontakt med tränare så har inte mer info än lördagens papperstidning.

Sasha Hakami är ju som sagt avstängd och missar denna match. Personligen tycker jag att det ska bli intressant att se hur Lundström passar med någon annan där på mitten. Janne Jonsson drog på sig en skada under veckan så han är inte heller med. Henrysson är vad jag har hört inte heller med, han är nog bara inte uttagen.

Laget ser förmodligen ut som följande:
Vladimir Sudar
Rikard Eriksson-Erik Sandvärn-Jens Sjöström-Jesper Törnqvist
Johan Larsson-Fredrik Wennebro-Erik Lundström-Adam Chennoufi
Andreas Hermansson-Danny Persson

Bänk:
Tim Markström
Jonas Nilsson
Simon Mårtensson
Toby Davis
Timothy McNeil

Både Hermansson och Persson ska ju ha varit osäkra under veckan, men håller de så tycker jag att det här på papperet är det bästa laget UFC ställt upp med hittills i år. Mittfältet ser onekligen spännande ut! Bara man ser till att ta det defensiva ansvaret också. Jag tycker att alla dessa mittfältare är något offensiva, men offensiv fotboll är roligt!

Nog ska man gå in för tre poäng, och jag tror att UFC ska kunna ta 3 poäng mot Valsta/Syrianska hemma. Men den här serien är omöjlig att tippa…. Matchen är i varje fall kl 16 på Gammlia imorgon söndag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.