UFC-bloggen

Förlust mot Valsta efter en usel insats

Ja, inte var det mycket man vill minnas från den här matchen. I mina ögon var det en riktigt dålig insats av UFC. Jag tycker att Valsta tog kommandot direkt och vann rättvist sett över hela matchen. Även om bollinnehavet kanske var rätt jämt hade UFC i princip inte en enda chans bortskett från Chennoufis kryssribbsskott och Johan Larssons friläge där han fick bollen för långt i från sig. Man hade väl någon halvchans i slutet också då man försökte pressa på.

Men någonting är inte riktigt rätt i UFC. Rörelsen existerar inte, man spelar alldeles för svårt och allt går så sjukt segt. Vad är det som har gått snett? Visst ska man ha överseende för att man har ett rätt nytt lag som behöver spela ihop sig, men ändå. Jag tycker att man kan begära mer än att ta 5 poäng av 12 möjliga när det handlar om fyra matcher man kanske borde vinna om man i förhand är sedda som toppfavorit. Nej, det är dags att ta sig i kragen och rycka upp sig nu! Innan det är för sent.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.