UFC-bloggen

Ännu ett Syrianskt lag väntar..

Det är imorgon (söndag) dags för UFC att ta sig an det tredje och sista Syrianskalaget som finns i den här serien, nämligen Syrianska IF Kerburan från Västerås. Laget har hittills bara skrapat ihop en poäng och det var i premiären i nykomlingsmatchen mot Karlslund.

I UFC är läget så att Janne Jonsson är tillbaka i spel. I övrigt så har Westerlund gått ut och sagt att man förmodligen kommer ändra ganska mycket i startelvan då man inte presterat som man borde. Så en startelva är svår att sia. Henrysson kanske spelar igen?

Hur som helst är det dags att ta årets andra seger ifall man inte vill hamna i bottenträsket..

En kommentar

  1. Emanuel Otterhall

    Har för tillfället inget internet hemma, därav inget inlägg. Skickar in från skolan i eftermiddag istället.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.