UFC-bloggen

Ännu en missräkning..

Skulle då jag säga. Nu har man tagit 1 poäng av 9 möjliga av Syrianskalagen, där jag anser att man åtminstone borde ha tagit 7 för att vara där i toppen. Nu är man istället redan 7 poäng bakom ettan Degerfors, efter bara fem omgångar.

Enligt vad jag har hört ska man dock ha spelat en mycket bättre fotboll än mot Valsta, och det låter ju… vad ska man säga? Vore det inte bättre vore det väl katastrof. Dels gjorde man en mindre bra insats mot Valsta och sedan mötte man ju ett inte allt för bra lag, ett lag som bara hade tagit en poäng på 4 matcher.

Men det var några ljusglimtar i helgen. Jonathan Jonsson lirade ju från start och fick mycket beröm. Kanske är det han man har saknat där på mitten? Hoppas han får fler chanser, för jag tror att han har mycket att ge. Även Hampus Wallgren och Henrysson startade. Det är ju bra att andra får chansen då inte laget presterar, så det är bra.

Degerfors hemma på lördag. Den matchen måste man ju i princip vinna för att ha någon chans att inte komma allt för mycket på efterkälken, så det blir spännande! Hur som helst får vi höra NG igen, och det är väl kanske de som har gjort det bäst på Gammliavallen hittills i år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.