UFC-bloggen

Klassiskt brukslag på besök

Vad var det egentligen man gjorde på bruket i Degerfors? Knappt spelarna i laget som idag ska möta Degerfors verkar ha koll med ett undantag. Kolla själv här:

http://ufc.se/module.asp?mod=basepronews.news&ARG=3548

Det är alltså Umeå FC – Degerfors på gammliavallen idag. Sedan 2004 har man mötts 4 gånger där Degerfors vunnit två matcher och två matcher slutat oavgjort. Det mest intressanta mötet var förstås kvalet till Superettan 2004. Där vann Degerfors med totalt 3-2, men med tio minuter kvar av kvalet såg UFC ut som det segrande laget eftersom de gjort fler mål på bortaplan.

Dagens Degerfors består av ett antal kända spelare. Dels hittar vi ju Sebastian Henriksson, en back med stor rutin från Allsvenskan. VK har ett reportage om honom i dagens papperstidning. Man har även Tobias Solberg, och ja. Det är samma kille som avgjorde kvalet 2004.

Degerfors inledde med en förlust, men sedan har man faktiskt vunnit fyra raka matcher och mycket talar väl därför för Degerfors i denna match. UFC:s form är ju inte riktigt densamma. Men det hoppas vi att det ska bli ändring på idag. Janne Westerlund har åter sagt att det lär bli förändringar i dagens lag och jag får se om jag kan återkomma med exakt startelva innan match. Ska i varje fall göra ett försök att få tag på han.

Lite annat då. I Umeå är det ju Kulturnatta idag med bland annat Alannah Myles, Wolfman Jack och Sarek. Brukar alltid vara en trevlig tillställning över hela centrum med en väldans massa folk och musiker på de alla scenerna. Får passa på att göra lite smygreklam för min egen del då jag kommer spela i Rådhusparken klockan 20.30.
http://www.myspace.com/emanuelotterhall

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.