UFC-bloggen

Back in action

Bloggen har som ni förmodligen märkt legat lite väl nere den senaste tiden, vilket inte är okej. Nu i och med att säsongen tar slut så tänkte jag att bloggen ska gå i motsatt riktning och komma igång på riktigt igen. Varför den har legat nere är pga tidsbrist och ärligt talat så har jag inte haft möjlighet att se en UFC-match sen den match man spelade borta mot Skellefteå i augusti.

 

Det har ju varit lite avdankat kring UFC och det har man inte minst sett på publiksiffrorna, men inte är det väl så konstigt, då man inte haft mycket mer än äran och någon tabellplacering hit och dit att spela för. Men trots detta har laget presterat fruktansvärt bra. Jag var in på Östersunds fotbollsida fotbollz.se där de hade skrivit ut tabellen för höst, resp sista 5 omgångarna. I hösttabellen kom UFC tvåa, en poäng efter Degen och när det gällde de fem sista matcherna så ser man UFC högst upp, imponerande.

 

Ska man göra en kort sammanfattning över UFC,s säsong så ser man tydligt att det tar tid att spela ihop ett lag. För det är det som har hänt, laget har spelat ihop sig och därmed blivit riktigt starka. Visst skulle man ha kunnat tagit åtminstone en kvalplats då det til slut inte skiljer mer än 4 poäng, men man tappade så mycket onödigt i vår så på något sätt sålde man redan bort sin chans där, tyvärr.

 

Nu har vi en spännande vinter och silly season framför oss och får UFC behålla det mesta och bästa från årets lag så lovar jag att man är med och strider ännu högre upp nästa säsong.

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.