UFC-bloggen

UFC tog sin revansch mot Skellefteå

Helgen har lidit mot sitt slut och det är dags för mig att skriva lite kort om lördagens match mot Skellefteå som UFC vann med 3-1 och fick alltså sin revansch från fjaskot på Norrvalla förra hösten.

 

UFC:s inledning var riktigt rolig att se. Högt tempo i allmänhet och en imponerande intensitet i allt man gjorde. Man var först på det mesta av bollarna och borde ha haft ledningen med 3-0 efter en halvtimme spelad, det var vi överens om på läktarplats. Tyvärr så saknades kylan framför mål, men det kommer.

Den där farten UFC hade lugnade dock ned sig ju längre matchen led. Men detta kanske inte är så konstigt med tanke på att man precis tagit steget ut till fullstor plan samt att det är svårt att styra en match i 90 minuter.

Några positiva saker från matchen är att målskyttarna Danny Persson och Johan Larsson fick göra varsitt mål, på samma sätt som de brukar. Danny nickade in bollen med pannan och Johan gjorde bort sin kille och sköt in bollen. Det vackraste målet stod dock Hampus Wallgren för med sitt fina volleyskott.

Adam Chennoufi hade lekstuga och lyckades med det mesta från sin mittfältsposition, alltid kul att se!

Stuart Gibson verkade i varje fall riktigt nöjd efter matchen:

– Jag är mycket nöjd med attityden som vi visade. Ingen gjorde bort sig och jag vill inte heller berömma någon enskild spelare efter dagens match. Det finns ett par saker som behöver finslipas, men vi har ett tag på oss, sa han.

Gibson verkade också överlag nöjd med provspelande Anders Asplunds mittbacksspel.

Blir spännande att se om Ersboda kan ge UFC ett bättr motstånd på tisdag än vad Skellefteå gjorde i helgen.

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.