UFC-bloggen

Nya Sundsvallsrykten och Asplund tackar nej

Börjar med den helt klara nyheten. Den är att Anders Asplund, tidigare HTFF, har tackat nej till spel i UFC enligt ufc.se. Om han istället ska spela med en annan klubb har jag ingen uppgift om.

Något som är betydligt mer åt rykteshållet är att en viss Robert Mambo Mumba (förkortat RMM) vore aktuell för UFC. Det här är bara något jag läst på GIF Sundsvalls supporterforum på patronerna.se. Det är alltså något som man ska med en väldigt stor nypa salt.

Men här är lite kring grabben:

31-årig mittback/mittmitt. Har spelat ett 50-tal allsvenska matcher, samt ett 40-tal i Superettan då han har representerat Örebro, BK Häcken och nu GIF Sundsvall. Utöver det har han en säsong med Viking i norska Tippeligan samt en säsong i Gent i den belgiska högstaligan i bagaget. En välmeriterad kille alltså som minst sagt skulle bidra med rutin till en backlinje. Men som sagt. Ta ganska lätt på det här ryktet, men det känns väl inte helt osannolikt med tanke på att Ongala är i samma sits. Ett år kvar på kontraktet och Sundsvall vill bli av med dem och lånar därför ut till UFC.

 

I helgen liras det cup i Sundsvall. Under lördagen spelar UFC mot Östersund och under söndagen spelar man antingen final eller match om tredje pris mot GIF Sundsvall eller Boden, beroende på lördagens resultat. Matcherna går att ses via Bodens hemsida. Kolla här: http://bodensbk.bd.se/fotboll/index2.html

 

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.