UFC-bloggen

En tredjeplats i Norrlandscupen och Ongala är klar?

UFC slutade trea i helgens Norrlandscup. Under lördagen förlorade man mot Östersund med 3-2 vilket innebar match om tredjepris mot ett decimerat Boden, en match som slutade 5-0.

En utförligare utvärdering hinner jag tyvärr inte med, men det jag kan tycka är att UFC nu måste börja spela in en startelva. Fyra träningsmatcher återstår innan seriepremiären mot IK Sirius, det börjar alltså närma sig!

Återstående matcher:

Umedalen hemma

ROPS Rovaniemi borta

PS Kemi borta

Mariehems SK hemma

 

Sedan verkar det som att Kali Ongala nu är klar för UFC om man läser i ST. UFC har dock inte gått ut med något än, men troligtvis är han klar. När det gäller RMM (Robert Mambo Mumba, men vänj er med att jag skriver RMM) verkar det inte ha hänt något, jag vet inte ens om han har kommit tillbaka från Kenya.

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Peter

    fyfan vad kul denna sommar kommer bli!

    En ny mittback är ett måste, men kommer bli hårt konkurrens om platserna på offensiven. Kan ju inte bli dåligt… eller? :<

  2. Emanuel Otterhall

    Nja det känns ju knappast som att det kan bli dåligt. Sett till papperet (om både Ongala och RMM kommer) har UFC förmodligen den absolut mest intressanta truppen i hela serien. Ska bli ett nöje att följa säsongen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.