UFC-bloggen

12 dagar kvar – Hammarby TFF

Hammarbys juniorlag har tagit klivet upp från division 2 och spelar nu serien under huvudklubben Hammarby IF. De spelare som hade nyckelroller i laget i fjol har flyttats till Hammarby och därmed har HTFF en tuff uppgift i årets division 1 med många nya spelare. Så här säger tränaren Roger Franzén:

 

Hur har det sett ut för er under försäsongen?
-Vi har haft blandade resultat, en del vinster och en del förluster. Vi har inte råkat ut för nämnvärt mycket skador. Vårt lag består av en mycket ung trupp och det är det som är tanken med HTFF, att vi ska vara ett ungt lag.

Hur ser truppen ut gentemot förra året?
-Den har blivit föryngrad. Några spelare har blivit formellt uppflyttade till Hammarby och några har fått se sig efter andra klubbar. De spelare som har kommit till os är sex stycken 91:or och en 92:a.

Hur ser du på era chanser i årets division 1?
-Vi i Hammarby TFF har två målsättningar. Den första är att vi genom HTFF ska kunna leverera spelare till a-laget (Hammarby i Superettan). Den andra ambitionen vi har är att HTFF ska spela i division 1 och vara etablerat där.

Vilka lag tror du kommer kriga om förstaplatsen?
-Det är jättesvårt att veta, det finns många bra lag. Jag vill inte säga någon specifik klubb.

 

Fullständigt lagnamn: Hammarby TFF
Ort: Johanneshov, Stockholm
Arena: Hammarby IP
Publiksnitt 2009: 320
Placering 2009: 1:a i Div 2 Södra Svealand
Otterhall tippar: 12

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.