Frida Ottervald, Storuman

Long time, no see

Tänkte börja med att be om ursäkt, mitt bloggande avtog lite dagarna innan lucia men nu är jag på bättringsstigen!

På lucia hade vi som vanligt Lucia Dunken; Sveriges största juniortävling i armbrytning! Det var väldigt kul med många deltagare och god stämning. Jag kom trea i vänster och tvåa i höger, viktklassen jag tävlade i var tjejer -65 kg. Jag var grymt nöjd med resultatet i höger, lite mindre nöjd med resultatet i vänster.

Nu för tiden är det mycket som ska fixas och donas med. Jag håller på att tvätta all min smutstvätt så jag slipper mötas av det när jag kommer tillbaka efter jul. Jag tänkte även försöka dammsuga och torka golvet, men jag vet inte hur mycket energin räcker till.

Ryggen gör skitont och bihålorna håller inte måttet, life is life..

På måndag påbörjas resan mot södern med buss från Storuman till Umeå, därifrån blir det flyg ner till Arlanda och sen kommer min låtsaspappa och hämtar mig. Jag kan även meddela att det inte känns särskilt bra att fara ner, bort från vintern till vaddå? Men hunden ser jag fram emot att träffa, mitt lilla hjärtegryn!

Innan jag far ska jag tillbringa hela helgen med pojken min, mysa och njuta av hans sällskap så jag överlever hela veckan på södern.

Jag hyllar: Katrin som var så söt och bjöd på fika igår!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.