Vart är vi på väg?

Jämställdhet i samhället är viktigt. Det är otroligt viktigt att ingen på nåt sätt ska vara undanträngd pga sin könstillhörighet eller på nåt annat sätt.

Men visst håller det på gå för långt inte nog med att man pratar från vänstersidan om att kvotera i alla sammanhang. (svårt att kvotera barnafödande annars hade man nog redan kvoterat även detta), Nu ska man inte få prata som man vill heller.
 
Nu vill man i Umeå registrera hur mycket tid som kvinnor respektive män talar. Att Tamara är ute och cyklar det vet vi sen förut men detta tog priset.
I sin förlängning kan det innebära att man inte får tala ”bara” för att man råkar ha nåt annat märke och lite mörkare röst än andra. Eller omvänt man måste skicka upp en kvinna som egentligen inte känner sig fullt bekväm i situationen men bara för att hon är kvinna så ska hon upp i talarstolen.
 
Hur känns det som kvinna att måsta bli inkvoterad pga att man är kvinna? Visst vore det bättre att man valde dej som kvinna utifrån dina kvalitéer och kunskaper. Eller vad säger ni kvinnor? Är det rätt som Tamara gör att allt ska vara fullständigt lika? Vi män kan ju tex inte föda barn, även om det i dessa tider har gjorts experiment för att tjäna pengar.
Visst håller det på kantra över åt andra hållet…….
Etiketter: , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.