Byta ”internationalen” mot ”Potentialen”

Man ska inte ropa "hej" förr´n man är över bäcken! Men dagens Sifo visar väl att de onda belackare som menade att Kristdemokraterna skulle hamna under spärren har fel. Vi har haft uppgång i de flesta senaste mätningarna.

Kristdemokraterna går fram med 2,2 %-enheter i dagens SIFO-undersökning och ligger nu på 6,7%. Det som är särskilt intressant är att Alliansen ökar med 1,6 %-enheter. Kristdemokraterna svarar alltså för mer än hela den totala uppgången för Alliansen.
 
Men det är inte val än. Det är varken Sifo eller annat institut som bestämmer utan det gör du. Lägg din röst för ett mänskligare Sverige. Lägg din röst på Kristdemokraterna för valfrihet. Och här i Vännäs hoppas vi kunna byta ut "internationalen" mot "Potentialen".
Etiketter: , , ,

3 kommentarer

  1. Hans-Inge Smetana

    Svar till Ante (2010-09-12 11:06)
    Frågan är djupare än så. Men antar du menar att vi anser att de inte ska få adoptera barn. Och det är en helt annan dimension. Vi Kristdemokrater står på barnens sida och alla barnrättsorganisationer var av samma åsikt. Barn har rätt till både en mamma o en pappa. För mig är barnens rätt till föräldrar starkare än föräldrars rätt till barn.

  2. Bo-Gunnar Wikström

    Potentialen ? Javissst, potentialen för alla rika och friska. Svårt kroniskt sjuka ska ni ha en ”ättestupa” till. Ni kämpar med näbbar och klor för att denna utsatta grupp i bästa fall ska ha socialbidrag, som Husmark-Persson sa. Ni tjatar alltid om att förr blev 140 personer/dagen förtidspensionerade. Och med er politik hade ju ingen blivit det eftersom sjukdom inte finns, det är fult och man ska se ner på alla sådana människor…Hur många fler med socialbidrag har det blivit med er politik att ”ta från de fattiga och ge till de rika”. Inte är det politik med kristen grundsyn i alla fall…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.